Dobrodošli na stranice vrtića "Sunčana"

DV Sunčana je dječji vrtić u zagrebačkom naselju Špansko, formiran i započeo radom u rujnu 2007. godine, a sjedište mu je na adresi Dječji trg 2. 

Vrtić je nastao kao odgovor i potpora lokalne zajednice na povećanu potrebu organizirane skrbi, odgoja i naobrazbe za predškolsku djecu iz mladih obitelji koje su u taj zagrebački “kvart” smjestile svoj dom.

Vrtić je formiran kao samostalna ustanova koja u svom sastavu ima: jedan novoizgrađeni, centralni objekt i četiri, postojeća, područna objekta koja su mu pripojena od DV Malešnica i DV Špansko.

Izgradnjom novog, sada centralnog, objekta smještajni kapaciteti su u ovoj gradskoj četvrti povećani za 12 grupa ili cca. 240-300 djece.

Novim načinom formiranja i adaptacijom pripojenih prostora težilo se optimizaciji i osuvremenjivanju uvjeta, kako za djecu tako i za djelatnike.


Primjećujete, predlažete, upozoravate, pohvaljujete…o našem vrtiću ili imate upit

Poštovani roditelji, želja nam je i namjera trajno unapređivati uvjete za rast i razvoj svakog djeteta i sve djece u našem Vrtiću. Da bismo to mogli ostvarivati izuzetno nam je važno i Vaše mišljenje, zapažanja i prijedlozi u vezi vrtićkog programa i uvjeta u kojima se on kod nas ostvaruje.

Slobodno nas kontaktirajte OVDJE.


Ispiši stranicu